Zonwering op maat gemonteerd

Zonwering is meestal maatwerk, want elke woning is anders. Wij komen graag bij je thuis om de situatie te bekijken, om bijvoorbeeld de staat van de draagmuur te beoordelen. Vanzelfsprekend kunnen wij de buitenzonwering vakkundig bij je thuis monteren.

Zonwering kopen

Zonwering houdt het zonlicht buiten en zorgt er voor dat de temperatuur in huis enkele graden lager blijft. Ben je van plan zonwering aan te schaffen? Let dan op de onderstaande tips of kom langs bij Multimate.

  • Wil je veel schaduw op je terras, dan is een knikarmscherm ideaal. Het voordeel van dit scherm is dat je er makkelijk onderdoor kunt lopen. Het formaat van het scherm is aan te passen aan het terras. Sommige schermen kunnen voorzien worden van een zonne- of windsensor zodat het scherm automatisch in- of uitschuift.
  • Een uitvalscherm is een zonnescherm met stevige, vaste armen die zeer windbestendig zijn. Het scherm zorgt voor veel zonwering in je woning door de schuine hoek van het scherm.
  • Voor een bijzondere en exclusieve uitstraling van je woning zijn markiezen zeer geschikt. Een modern huis kan met strakke, antracieten markiezen omgetoverd worden in een sfeervolle landelijke woning. De markiezen zorgen voor veel zonwering, mede dankzij de gesloten zijkanten.
  • Wil je zonwering én privacy? Dan zijn screens een oplossing. Screens zijn zonwerend en je kunt van binnen makkelijk naar buiten kijken. Echter omgekeerd is niet mogelijk, van buiten kijk je niet naar binnen. Screens zijn windbestendig en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
  • In tegenstelling tot screens hebben rolluiken een 100% verduisterend effect. Ideaal voor slaapkamers die snel te warm of te licht worden. Rolluiken zijn verder inbraakwerend en isolerend, zowel in de zomer als in de winter.

Montage zonwering

Het monteren van buitenzonwering is een precisie klus. Onze montageservice staat graag voor je klaar voor het opmeten, het beoordelen van de draagmuur, het plaatsen van de zonwering en het aanleggen van de elektrische motorbediening.