Sitevoorwaarden

Wij stellen jouw interesse in onze producten en diensten en jouw bezoek aan onze website zeer op prijs.

Het is voor ons belangrijk dat je het prettig vindt om onze website te bezoeken. Door een bezoek aan, gebruik en/of downloaden van gegevens van de website van Multimate ga je als sitebezoeker akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Multimate is een formule van DGN retail B.V., gevestigd te Hoevelaken aan de Koninginneweg 1. DGN onderhoudt de website van de franchiseformule Multimate. De doe-het-zelf zaken en bouwmarkten van Multimate van wie de gegevens op de site staan vermeld zijn zelfstandige ondernemingen. DGN retail B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08158323. Het BTW-nummer is NL8178.39.409.B.01. Voor meer informatie over DGN retail B.V. verwijzen we je naar de volgende website:www.dgnretail.nl

Intellectueel eigendomsrecht

Het raadplegen, downloaden, printen en/of kopiëren van gegevens van de Multimate-site is enkel toegestaan voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. De naam en het merk Multimate en ook het beeldmateriaal op deze site zijn het exclusief eigendom van Multimate of derden en is beschermd. Voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software e.d.) is altijd voorafgaande toestemming van Multimate vereist.

Wijzigingen van de gebruiksvoorwaarden

Multimate behoudt zich te allen tijde het recht voor de voor haar site geldende gebruiksvoorwaarden zonder kennisgeving te wijzigen. Sitebezoekers zijn automatisch gebonden aan deze wijzigingen. Multimate raadt de sitebezoekers aan de sitevoorwaarden regelmatig te raadplegen.