Rolluiken

Een rolluik beschermt tegen zonlicht, kou en warmte. Een extra voordeel is dat je deze isolerende werking terugziet op je energierekening! Bovendien geven rolluiken je een veilig gevoel: ze werken uitstekend om een inbraak te voorkomen.

Rolluiken in verschillende maten en kleuren

De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen. Door een hoogwaardige oppervlaktebehandeling hoeft het rolluik niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Waarbij we je gelijk vertellen dat ze niet persé grijs hoeven te zijn.

We hebben rolluiken in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor heb je de mogelijkheid jouw keuze aan te passen aan je persoonlijke smaak en aan de architectuur. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op je rolluik geen invloed hebben. Ga je een rolluik kopen? Kijk dan naast de verschillende maten en kleuren, ook naar het type bediening.

Rolluiken bediening

De bediening van de rolluiken is handmatig, elektrisch met schakelaar of afstandsbediening. Een elektrisch rolluik is gemakkelijk, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een handmatige bediening. Naast de bediening kun je ook een keuze maken uit verschillen maten en type rolluiken. 

Beschikbare maten:

Breedte: 60 t/m 380 cm
Hoogte: 100 t/m 300 cm

Mocht je meer informatie wensen over de verschillende rolluiken en welke mogelijkheden er zijn? Stel ons je vraag en wij voorzien je zo snel mogelijk van een persoonlijk advies. Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor buitenzonwering, zoals markiezen en uitvalschermen.