Raffito paneeldeuren

De Raffito paneeldeuren zijn in heel veel verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor heb je keuze genoeg om jouw kast helemaal naar wens te ontwerpen. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd. Voor een perfecte afwerking kies je voor schuifdeuren uitgerust met softclose.

Paneeldeuren

De paneeldeuren van Raffito zijn in meer dan 60 verschillende kleuren te bestellen. Deze paneeldeuren kunnen volledig op maat worden gemaakt. Via de computer wordt een digitaal ontwerp gemaakt, zodat je meteen een beeld krijgt van hoe je design er uit komt te zien. Daarbij kun je kiezen uit glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd.

Kleuren paneeldeuren1

Kleuren paneeldeuren2

Kleuren paneeldeuren3

Kleuren paneeldeuren4

Kleuren paneeldeuren5

Kleuren paneeldeuren6

Kleuren paneeldeuren7

Kleuren paneeldeuren8

Kleuren paneeldeuren9

Kleuren paneeldeuren10

Kleuren paneeldeuren11

Kleuren paneeldeuren12


Laat je inspireren en combineer verschillende stijlen, materialen en kleuren. Stap voor stap komen keuzes tot leven in de realistische 3D weergave van jouw droomkast.

Stel direct jouw kast samen.

De paneeldeuren kunnen worden gecombineerd met een omlijsting en kleur naar wens. Creëer op deze manier een unieke kast op maat. Meer weten over de mogelijkheden, accessoires of kastinterieur? Neem dan contact met ons op, wij helpen je namelijk graag verder!