Raffito Barndeuren

De robuuste uitstraling van de Raffito Barndeuren zijn perfect te combineren met een stoer of industrieel interieur. Door de strakke vormgeving en stijlvolle frezing in de deur ontstaat een karaktervol uiterlijk. De Barndeuren zijn verkrijgbaar in 7 verschillende uitvoeringen en in 9 kleuren.

Stijvolle Barndeuren

De Barndeuren van Raffito staan bekend vanwege hun landelijke uitstraling. De Barn stijldeur is goed te combineren met robuuste grepen welke uitstekend aansluiten bij een industrieel interieur. Deze deuren kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Laat je inspireren en combineer verschillende stijlen, materialen en kleuren. Stap voor stap komen keuzes tot leven in de realistische 3D weergave van jouw droomkast.

Stel direct jouw kast samen.

Naast de uitgebreide mogelijkheden van Barndeuren kun je ook kiezen voor klassieke of moderne stijldeuren. Vraag gerust advies over welke type het beste past binnen jouw interieur. Wij kunnen je dan voorzien van een persoonlijk advies. En heb je een keuze gemaakt, dan staan wij graag voor je klaar om de kast bij je thuis in te meten en te monteren.

Barndeuren