Powerplus Kettingzaag 2400 watt 400mm

Powerplus Kettingzaag 2400 watt 400mm

Deze krachtige elektrische kettingzaag heeft een topvermogen van 2400 W en zowel het zwaard als de zaagketting zijn van het kwaliteitsmerk Oregon. Ver... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze krachtige elektrische kettingzaag heeft een topvermogen van 2400 W en zowel het zwaard als de zaagketting zijn van het kwaliteitsmerk Oregon. Verwacht je dus aan sterke prestaties. De POWXG1007 haalt een kettingsnelheid van 13,5 m/s waarmee je snel en krachtig takken of brandhout zaagt en bomen snoeit.

Geïntegreerde automatische smeringssysteem
De ketting wordt voortdurend gesmeerd, zonder dat jij dit in de gaten moet houden. Deze automatische smering zorgt ervoor dat de ketting veel minder snel slijt en vlot blijft werken. Kortom: maximale prestaties bij een minimaal onderhoud.

Terugslagbeveiliging
Het grootste gevaar bij kettingzagen is terugslag, waarbij de zaag door de kracht gevaarlijk naar achteren wordt geworpen. Dankzij de terugslagbeveiliging verkleint het risico hierop drastisch, waardoor je aangenaam en veilig kan zagen en snoeien.

Snelle, gereedschapsloze kettingafstelling
De ketting kan snel en en eenvoudig worden gespannen, zonder gereedschap.

Handbeschermkap met automatische rem
De handbeschermkap zorgt ervoor dat je je handen veilig afschermt en niet kwetst. De automatische rem zal de ketting afremmen bij onverwachte, gevaarlijke situaties, waardoor je met een gerust gemoed aan de slag kan.

Zwaardlengte van 400 mm
Met het lange zwaard zaag je probleemloos door grotere takken en kleine stammen.

Zachte handgreep
Dankzij de zachte handgreep ligt de kettingzaag comfortabel in de hand en heb je een optimale controle over de zaagbewegingen.

Eigenschappen
EAN 5400338068799
Vermogen 2.400 W
Gewicht 6,45 kg
Type POWXG1007
Snoerlengte 35 cm
Toerental 7000min-1
Kettingsnelheid 13,5 m/s
Geluidsniveau 96 dB
Zwaardlengte 40 cm
Inhoud tank 120 ml

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services