Powerplus accu schroefboormachine 20 volt 2 accu's

Powerplus accu schroefboormachine 20 volt 2 accu's

Deze snoerloze 20V schroefboormachine van Powerplus helpt je om eindelijk met die schroef- en boorklussen in huis te starten. Je boort en schroeft er ... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze snoerloze 20V schroefboormachine van Powerplus helpt je om eindelijk met die schroef- en boorklussen in huis te starten. Je boort en schroeft er mee in hout en hebt dus een toestel in huis dat ineens over 2 functies (boren en schroeven) beschikt.
De snelspanboorkop (diameter van 10mm) met vergrendeling laat je snel en eenvoudig schroeven of bitjes vervangen. Je verliest ook geen tijd met werken op minder verlichte plekken: het LED-werklichtje zorgt voor een duidelijk en helder overzicht. De handige links-/rechtsschakelaar bepaalt of je een schroef vastzet of juist losdraait. Je hebt het toestel comfortabel in de hand dankzij de zachte handgreep. Ten slotte zorgt ook de snelstop voor je veiligheid en comfort, want deze brengt de boorkop bijna meteen tot stilstand.Met deze Powerplus schroefboormachine geniet je van volledige bewegingsvrijheid tijdens het klussen. Je hebt enerzijds de keuze tussen twee verschillende snelheden en 19 koppelstanden (18 + 1 boor). Anderzijds kan je dubbel zo lang blijven werken, want de POWX00435 wordt geleverd met een lader en 2 batterijen. De statusindicator op de batterij geeft aan wanneer je accu is opgeladen. Al dat materiaal blijft trouwens niet rondslingeren, want je bergt alles netjes op in de plastic opbergkoffer.

Eigenschappen
EAN 5400338079474
Type Schroefboor
Toerental 0-1400 min-1
Accuspanning 20 volt
Accucapaciteit 1,5 Ah
Accutype Lithium-Ion
Aandraaimomenten 19
Aantal accu's 2
Boorhouder Snelspan 10 mm
Capaciteit ø boren in hout 25 mm
Capaciteit ø boren in metaal 8 mm
Ingebouwde verlichting Ja
Koffer inbegrepen Ja
Koppel zacht / hard 35 Nm
Softgrip Ja
Soft grip Ja
toerental_rpm 0-1400 min-1

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services