Over ons

Multimate is ruim 20 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Onze bouwmarkten onderscheiden zich op het gebied van service en deskundigheid. Niet voor niets hanteren we de slogan ‘Jouw klus, onze kwaliteit’. Je vindt bij Multimate een zorgvuldig samengesteld assortiment waarbij de focus ligt op doe-het-zelf en wonen.

Expertise

Multimate heeft de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Dat delen we graag. Je kunt terecht bij 65 vestigingen door heel Nederland. Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met de door jou te verrichten klussen. Met de juiste spullen, en met de beste tips en adviezen. Zo blinkt iedere Multimate stuk voor stuk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis. Door samen te werken zijn deze ondernemers tevens in staat om professionele (merk)artikelen en kwaliteitsproducten voor een gunstige prijs aan te bieden.

Vakkundig in maatwerk

Al onze bouwmarkten voeren een onderscheidend maatwerkassortiment zoals binnen- en buitendeuren, schuif- en draaideurkasten, raamdecoratie, buitenzonwering, horren en veiligheidsbeslag. Om zeker te weten dat deze producten ook echt exact passen komen we graag bij je thuis om op te meten. Bovendien beschikken we over een vakkundig montageteam die je aankoop desgewenst thuis komt installeren.

Ook een Multimate bouwmarkt beginnen?

Multimate bestaat uit 65 bouwmarkten gevestigd in heel Nederland. DGN retail b.v. is franchisegever van Multimate. Een eigen Multimate bouwmarkt betekent dat je zelfstandig ondernemer bent en dat je gelijktijdig gebruik maakt van de professionele ondersteuning van een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse DHZ-markt. Ben je geïnteresseerd in een eigen Multimate bouwmarkt, heb je een passie voor klussen en zit ondernemen in je bloed? Stuur dan een e-mail naar het hoofdkantoor van Multimate Nederland. Het e-mailadres hiervoor is: info@multimate.nl.