Altijd de beste service

Dat lijkt ons logisch. Voor minder doen we het niet, wel voor iedereen. Wij hebben verstand van zaken en maar één doel: de klant centraal. Jij bepaalt. Multimate helpt.

 

En of je nu twee linker- of rechterhanden hebt, iedereen is welkom. In welke fase dan ook. Jouw doel wordt ons doel. Veilig, besparend of mooier wonen? Een deur afhangen of een kast op maat? Multimate regelt het. Met een totaaloplossing op maat. Wij hebben de kennis, kunde en het vakmanschap in huis om jouw project tot een succes te maken. Sterker nog, het zit in ons DNA. Multimate is daarmee de keizer van de service.

Aan een ieder de keus: je kunt het laten doen, samen doen of zelf doen.

Laten doenLaten doen

Een deur moet perfect op maat zijn. En een kast heeft in iedere ruimte een andere functie. Hetzelfde geldt voor een vloer of beveiliging. Multimate regelt dit: het inmeten, op maat maken en het afhangen. Want ook al is het zo gedaan, niet iedereen heeft tijd en zin. Geen punt, Multimate doet het bij je thuis.

Samen doenSamen doen

De echte klusser is tot alles in staat. Niets houdt hem of haar tegen. Multimate snapt dat. Klussen is bevredigend, therapeutisch, maakt blij en trots. Maar niet altijd zonder risico. Iedereen heeft af en toe hulp nodig. Een extra paar handen komt dan goed van pas. Geen punt, de Multimate-vakman komt met plezier jouw kant op.

Zelf doenZelf doen

Multimate is er voor de beginner, de zelfstandige, maar ook voor de ervaren klusser. Wij begrijpen dat jij op zoekt bent naar het grootste assortiment en de beste spullen. Dus kom je naar Multimate. Daarna ga je zelf aan de slag. Zo verlies je geen tijd en wordt zelf doen een koud kunstje.


Multimate helpt
Met de belofte ‘Multimate helpt’ richt Multimate zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst. Multimate helpt!