Jouw zonwering op maat? Regelen we!

Of je nu geniet van een smakelijk ontbijt in de zon of een ijskoud colaatje uit de zon: met de binnen- en buitenzonwering van Multimate bepaal je het zelf. Onze vakmensen monteren de zonwering netjes aan huis.

Hoef je zelf niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je vertelt over je ideale zonwering en zoekt samen met ons naar een oplossing. Onze vakmensen komen vervolgens bij je thuis en meten de plek waar de zonwering komt op.

Samen met ons bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. Onze vakmensen monteren de zonwering op maat bij jou thuis.

Vouwgordijn of verticale jaloezie?

Bekijk hier alle zonwering

Montage aan huis?

Kijk hier hoe wij werken

In 3 stappen naar jouw zonwering


1. Kies de functie
Binnenzonwering heeft verschillende functies. Zo zorgt het in de slaapkamer voor verduistering en in de badkamer voor privacy. Ook isoleert het en heeft het een decoratieve functie. Buitenzonwering zorgt weer voor schaduw en werkt inbraakwerend, denk bijvoorbeeld aan rolluiken.

2. Kies de stijl
Er is veel keuze in binnenzonwering: plisségordijnen, rolgordijnen, multishades, vouwgordijnen en jaloezieën. Net wat jij leuk vindt. Houd bij je keuze ook rekening met lichtinval en de hoeveelheid privacy.

Bij buitenzonwering kies je uit screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen, knikarmschermen en schaduwdoeken. Daar waar screens en rolluiken vooral de zon buiten houden, zijn knikarmschermen en schaduwdoeken om onder te zitten; een plek om te genieten in de schaduw.

3. Kies voor gemak
De bediening van buitenzonwering kan met de hand of elektrisch met een app. Wat jij fijn vindt.

Het grote gemak van Multimate is de montage, zowel binnen als buiten. Van begin tot eind regelen onze vakmensen alles, van het inmeten en bestellen tot de montage. De werkplek een rommel? De stofzuiger is ons laatste gereedschap.

4 redenen voor zonwering van Multimate


1. Jij bepaalt alles
Samen met onze vakmensen bepaal je de functie en kies je het type en decoratie. Alles naar jouw wens, met vakkundig advies. Bijzondere maat of afwijkende kleur? Regelen we. Niks te gek, klant is (cliché maar waar) koning.

2. Je krijgt de allerbeste service (weer cliché, weer waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over de beste zonwering, we komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen we de zonwering bij jou thuis, met vakmensen uit onze winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Multimate bij jou uit de buurt.
 

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Ze weten hoe ze een zonwering moeten inmeten en monteren. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw zonwering niet serieus nemen; elke situatie is anders en verdient evenveel aandacht.

Op zoek naar nieuwe zonwering? Vraag hier gratis een offerte aan.
 

Of kom langs de Multimate bij jou in de buurt

Wat kost een zonwering?

Een uitvalscherm, de meest populaire zonwering, is beschikbaar vanaf ongeveer 750 euro tot 3000. Dit is afhankelijk van de breedte van het scherm, de oppervlakte en weerbaarheid van het doek en de bediening.

Wat kost de montage van zonwering?

Wij rekenen ongeveer 6 uur (2x3 uur, we komen met 2 mensen). Dan hebben we het over een uitvalscherm. Als we het hebben over binnenzonwering, bijvoorbeeld verduisterende gordijnen, dan hangt dat in ongeveer een half uur.

Kun je zonwering van Multimate bedienen op afstand?

Ja, wij hebben zonwering die je op afstand bestuurt.

Hebben jullie zonwindautomaten?

Ja, we hebben zonwindautomaten. Deze automaat stuurt een zonwering automatisch naar buiten bij zonlicht, en naar binnen bij veel wind of geen zon.