Jouw kast op maat? Regelen we!

Voor onze vakman bestaat er geen moeilijke hoek. Of lastige schuine wand. Of je nu sorteert, organiseert, verbergt, stapelt of pronkt: hij vindt altijd een oplossing.

Hoef je zelf niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je vertelt over je huis en je droomkast en zoekt samen met de vakman naar dé oplossing. Hij komt vervolgens bij je thuis en meet de boel op.

Samen met hem bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman monteert zo snel als hij kan de kast op maat.

Zoek je een inloop-, zolder-, keuken- of kantoorkast?

Bekijk hier al onze kasten

Van spiegel en lade tot greep. Jij bepaalt!

Ontwerp je eigen kast op maat

In 6 stappen naar jouw kast

1. Kies je type kast
Een kast heeft in iedere ruimte een andere functie. Dit vraagt om verschillende indelingen. Kies een type kast met een indeling precies naar jouw wens.

2. Kies je type deur
Een draaideurkast zorgt voor maximale opbergruimte, bijvoorbeeld voor kleding. Een schuifdeur maakt optimaal gebruik van de ruimte waarin de kast staat.

3. Kies je stijl
Bijvoorbeeld Italiaanse Loftdeuren of robuuste Barndeuren. Dit doe je hier met de online kastendesigner. Kom je liever langs? Vinden we ook leuk. Dan maakt onze vakmensen samen met jou een professioneel ontwerp.

4. Kies je kleur
De keuze voor kleur is zo ruim dat je jouw kast eenvoudig aansluit bij jouw smaak en interieur.

5. Kies je interieur en afwerking
Een mooie buitenkant, een praktische binnenkant. Of liever andersom? Leg je vraag voor aan onze vakman. Hij werkt alles voor je uit. Denk aan een schoenenrek of garderobelift. Om de kast helemaal af te maken, kies je uit vele soorten grepen.

6. Kies voor gemak
Exacte maten zijn belangrijk. Daarom meet de vakman alles op. Voor niks. Na de offerte en het definitieve akkoord maakt hij een afspraak voor de montage.

4 redenen voor een kast van Multimate


1. Je ontwerp je eigen kast
Met de kastendesigner van Raffito ontwerp je in een paar stappen je eigen kast. Zo zet je dus alles naar je eigen hand.

2. Je krijgt de allerbeste service (cliché, maar waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over de beste kast, we komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen we de kast bij jou thuis, met vakmensen uit onze winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Multimate bij jou uit de buurt.

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Ze weten hoe ze een kast moeten inmeten, maken en monteren. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw kast niet serieus nemen: elke situatie en elke kast is anders en verdient  evenveel aandacht.

4. Je krijgt een bijzonder lange garantie (zonder kleine lettertjes)
Wij geven 20 jaar garantie op de schuif- en draaideurkasten. Voor accessoires geldt een garantie van 5 jaar.

Op zoek naar een kast op maat? Vraag hier gratis een offerte aan.
 

Behoort een boekenkast 20 cm diep tot de mogelijkheden?

Wij vervaardigen boekenkasten in de maatvoering die jij wenst. Een boekenkast van 20 cm diep behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te kiezen voor een boekenkast die volledig passend is bij de sfeer van jouw woning en kun je het interieur van de kast volledig afstemmen op jouw wensen.

Wat is het voordeel van een inloopkast op maat?

De term “kast op maat” of “maatwerk kast” wil niets anders zeggen dat een kast volledig naar wens van de consument wordt vervaardigd. Dit kan betrekking hebben op de maatvoering, maar ook op het design, inrichting en kleurstelling van de kast.

Het grote voordeel van een inloopkast op maat, is dat deze volledig zal aansluiten op uw wensen. De kast zal met betrekking tot het design volledig passen bij de uitstraling van uw woonruimte en dezelfde sfeer uitademen.

Kan ik ook enkel kastdeuren op maat laten maken?

Wij hebben veelzijdige mogelijkheden om kasten op maat te laten maken. Je kunt kiezen om een volledige kast door ons te laten vervaardigen, maar je kunt er ook voor kiezen om enkel kastdeuren op maat te laten maken.