Jouw hor op maat? Regelen we!

Naar binnen- of buitendraaiende deur, dubbele deur of schuifpui: voor elke situatie hebben wij een oplossing. Onze vakmensen monteren de hor vervolgens bij jouw aan huis.

Hoef je zelf niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Jij uit je frustratie over alle ongedierte in huis, vooral die vervelende muggen die je uit je slaap houden, en zoekt samen met de vakman naar dé oplossing. Hij komt vervolgens bij je thuis en meet de ruimte waar de hor moet komen op.

Samen met hem bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman monteert zo snel als hij kan de hor op maat.

Schuifdeur, openslaande deur of dubbele deur?

Bekijk hier alle horren voor je deur

In 4 stappen naar een hor

1. Kies je type
Waarvoor heb je de hor nodig? Is het voor je raam of voor je deur? Ook is het van belang om helder te hebben of de deur naar binnen of buiten open draait. Ramen zijn er in meerdere soorten. Zo heb je dakramen, draai-kiepramen naar binnen of buiten, schuiframen en uitzetramen. Multimate heeft voor elk type raam of deur een passend hor.

2. Kies je stijl
Haal je de hor er in de winter uit, of laat je deze zitten? Een plisséhordeur neemt minder plaats in dan een openslaande hordeur en is ook gebruiksvriendelijker. Maar met een huisdier is dit type niet altijd even praktisch. Dan kun je beter kiezen voor een lamellenhor, daarmee loopt je dier makkelijk naar binnen en buiten.

Als raamhor kun je kiezen voor een inzethor, deze haal je er in de winterperiode makkelijk uit. Wil je toch een permanente oplossing, kies dan voor een rolhor. De cassette blijft zitten en op het moment dat je het raam open hebt staan, rol je eenvoudig de hor naar beneden.

3. Kies voor comfort
Een hor is niet alleen geschikt voor het weren van ongewenste gasten, het dient ook om pollen buiten te houden. Dit voorkomt allergische reacties. Je woonklimaat wordt zo niet alleen beter, het houdt ook de lucht zuiver.

4. Kies voor gemak
Een hor moet precies passen en makkelijk bedienen. De Multimate vakman meet en monteert de hor bij jou thuis. Zo weet je zeker dat er geen kiertje open blijft waar die mug of een pol alsnog doorheen komt.

3 redenen voor een hor van Multimate


1. Alles naar jouw wens
Plissé, rolhor, hordeur, magneethor, lamellenhor, inzethor, vaste hor of duoplissé hor? Een afwijkende maat, vorm of kleur? Onze mensen regelen het.

2. Perfect op maat
Het inmeten en monteren van een hor is een specialistische klus. Onze vakmensen stemmen de hor exact af op jouw deur of raam.

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Zo weten onze vakmensen precies hoe ze een hor moeten inmeten en monteren. Routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw hor daarom niet serieus nemen; elke situatie is anders en verdient evenveel aandacht.

Op zoek naar een hor op maat? Vraag hier gratis een offerte aan.
 

Of kom langs de Multimate bij jou in de buurt!

Wat kost een hor op maat?

Een inzethor kun je al kopen vanaf 98 euro. Je hebt ook profielen die je zelf erin zet, dan ben je voor 50 euro klaar. Ga voor een offerte op maat naar de Multimate bij jou in de buurt.

Zijn er horren in verschillende kleuren?

Ja, dat kan.

Stel je hebt een grijze afwerking van  je deur en/of gordijnen, dan wil je een hor in dezelfde kleur. Dit gaat dan om de cassette en omlijsting. Je kunt zelfs de kleur van het gaas kiezen, dit gaat dan om tinten. 

Kunnen jullie komen inmeten?

Ja, onze vakmensen kunnen langskomen om het kozijn van de deur of raam te bekijken. Ze maken daarna een gepast voorstel. Benieuwd? Vraag hier een offerte aan.