Kom jij het team van Multimate Terschelling versterken?

Bij ons vind je 1450 m2 winkelplezier voor doe-het-zelver en professional. Meubels, deuren, vloeren, sanitair, keukens, decoratief, verf, tegels, tuinartikelen en -meubels, zonwering, ijzerwaren, elektra, verlichting, bouwmaterialen en gereedschap. We zijn daarin zo breed mogelijk en doen ons best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken.

Bouwmarktmanager

Als bouwmarktmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet en rendement in de bouwmarkt. Hiertoe ben je voor onze klanten zichtbaar als gastheer, coach je de medewerkers in klantgericht gedrag, zorg je voor een verzorgd winkelbeeld, een sluitende voorraadbeheer en een goed financieel beleid.
Kennis en ervaring
Je hebt ruime ervaring in de retail, affiniteit met de DHZ branche, ervaring met het leidinggeven aan groepen en individuen en kennis van financiële processen en beleid.
Aanbod
We bieden een uitdagende functie binnen ons familiebedrijf. Naast een prettige werkomgeving bieden wij ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding, maar naast een vast salaris ontvang je een personeelskorting op aankopen binnen ons bedrijf.

Ook zoeken wij een:

Zaterdag-/vakantiekracht

Jij houdt ervan de handen uit de mouwen te steken. Vandaar dat je desgevraagd snel kunt schakelen tussen schappen vullen, klanten helpen en artikelen scannen achter de kassa.


Interesse in één van de bovenstaande vacatures? Stuur dan een sollicitatie met cv naar Multimate Terschelling, t.a.v. Iemke Ruijg, Nieuwe Dijk 41, 8881 HC West-Terschelling of per email naar directie@ruijg.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iemke Ruijg via email (directie@ruijg.nl), telefonisch op nummer 0562-449600 of kom langs op de Nieuwe Dijk.