Zuigen en dweilen in één beweging

De Floor Cleaner FC 5 doet het. En dat scheelt je tijd, water en energie. Want je hoeft de vloer niet meer te zuigen voor het dweilen en het is flink waterbesparend: tot wel 85% minder dan een klassieke dweilbeurt!

 

Floor Cleaner FC 5

De twee microvezelrollen draaien met maar liefst 500 omwentelingen per minuut en nemen los, droog en nat vuil op. De microvezelrollen worden vervolgens constant bevochtigd met schoon water. Daarnaast wordt het vuile water meteen afgezogen en verdwijnt in de vuilwatertank. De Floor Cleaner onderscheidt zich tevens met een innovatieve en unieke zelfreinigende functie en uitstekende reinigingsresultaten op alle harde vloeren. Je behaalt 20% betere reinigingsresultaten vergeleken met conventionele methoden, zelfs op gevoelige vloeren zoals geolied parket, synthetische vloeren, natuursteen en laminaat.

50% sneller klaar* met het reinigen van je harde vloer!

In Nederland heeft een groot deel van de huishoudens een harde vloer. Of het nu gaat om tegels, laminaat, parket, PVC of grindvloer; het onderhouden van deze vloeren is vaak een tijdrovende klus. Vooral huishoudens met kleine kinderen en huisdieren moeten de vloer naast het droog reinigen met een stofzuiger ook nat reinigen waarbij men vaak een emmer en dweil/mop voor gebruikt. De combinatie van droog en nat reinigen is al helemaal een klus die veel tijd kost, waar veel mensen dus tegenop zien of het minder vaak doen dan ze zouden willen. Met de introductie van de Floor Cleaner FC 5 ontstaat er een 2-in-1 revolutie in vloerreiniging: tegelijkertijd stofzuigen en dweilen.

* ten opzichte van conventionele methoden.

Karcher FC 5

30 dagen op proef?

Kärcher en Multimate zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat de Floor Cleaner FC5 dit gehele jaar (2019) 30 dagen op proef kan worden gebruikt. Ben je niet tevreden, dan ontvang je van ons het aankoopbedrag terug. Ga voor meer informatie over de 30 dagen op proef naar de website van Kärcher.

Klik hier en probeer nu 30 dagen thuis uit!

* Deelname na registratie op www.karcher.nl 

 

Bekijk artikel specificaties