Een traplift

Thuis blijven wonen, een droom voor velen. Daar waar je altijd gewoond hebt, herinneringen gemaakt en je thuis voelt. Maar dan, die trap in je huis. Dat kan een obstakel worden, een hindernis. Multimate biedt hiervoor een oplossing, samen met Handicare. Een traplift, ingemeten en gemonteerd aan huis. Multimate helpt.

In 5 stappen een traplift realiseren, naar jouw wens, naar jouw smaak. Want ook binnen trapliften zijn vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het afstemmen van de kleur van de bekleding op de rest van je interieur. Zo wordt een noodzakelijk iets bijna een sieraad in je woning. En je kunt blijven genieten van je zelfstandigheid, zonder onveilige situaties op de trap.
Samen stellen we de ideale lift samen, het meten en monteren wordt jou volledig uit handen genomen.

Jouw traplift in 5 stappen

Stap 01: Welke trap heb je?
Je hebt rechte trappen en trappen met één of meer bochten.
De traplift wordt helemaal gemaakt op jouw trap. Ook als je een smalle trap hebt, kan er een traplift geplaatst worden én heb je nog steeds voldoende ruimte om de trap op de normale wijze te gebruiken. Dit komt omdat de modellen zo compact mogelijk worden uitgevoerd en de stoel volledig opklapbaar is.
Ben je boven aangekomen met de lift, dan is de stoel draaibaar zodat uitstappen ook heel veilig wordt.
Heb je één of meer bochten in de trap zitten, dan wordt de lift daar op aangepast. De trapliften zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenbochten. Niet iedere bocht is even ruim, ook dat levert geen problemen op.

Traplift 2

Stap 02: Hoeveel verdiepingen heb je in huis?
Niet ieder huis heeft evenveel verdiepingen, denk erover na van hoeveel verdiepingen in je huis gebruik wil blijven maken in de nabije toekomst. Tenslotte is er voor iedere trap een oplossing.

Stap 03: Waar komt de traplift?
Bij een traplift wordt vaak alleen aan binnen gedacht, maar ook om je huis in te komen moet je soms een trap op. Ook hier kan een lift geplaatst worden.

Stap 04: Welk type traplift wil je?
Naast een nieuwe traplift, zijn er ook opties voor een tweedehands exemplaar. De kwaliteit blijft gegarandeerd. Deze liften worden geleverd met een nieuwe rail, op maat voor jouw trap.

Stap 05: Hoe snel wil je de traplift gebruiken?
De trapliften worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Nederland, dit maakt het mogelijk om in een korte tijd een traplift te plaatsen. Uiteraard geldt dat zodra er meer specifieke eisen zijn, de levertijd op kan lopen.

 

Handicare, het alledaagse leven makkelijker maken
Handicare is een bedrijf met al meer dan 130 jaar passie voor liften. In 1886 was het de eerste liftenleverancier in Nederland. Door de jaren heen is er ontzettend veel gebeurt en gewijzigd, maar wat altijd in het DNA van dit bedrijf heeft gezeten is het innovatieve en vooruitstrevende. Dit resulteert in steeds gebruiksvriendelijker en veiliger trapliften. Daarbij is het design nooit vergeten!
Inmeten van een traplift is een vak op zich, daarom heeft Handicare een tool ontwikkeld om in slechts 20 minuten bij jou thuis alle afmetingen te kunnen opmeten aan de hand van digitale foto’s. Via deze tool kun je direct zien hoe het resultaat zal zijn.

Advisor

Kom naar Multimate Heerhugowaard om de traplift te bekijken en te bestellen.