De services van Multimate

De beste spullen en de beste montagedienst. Met échte vakmensen. Dat zijn wij. Veilig, besparend of zelfstandig wonen? Een deur afhangen of een kast op maat? Wij regelen het. Onze vakmensen staan voor je klaar. Ze doen (bijna) alles voor je.

Sleutels bijmaken

Sleutels

Nieuwe sleutels nodig? Ga naar de Multimate bij jou in de buurt. Bij onze sleutelservice maken wij je reservesleutels klaar terwijl je wacht.

Huis-, fiets- of autosleutel nodig? Welke sleutel je ook nodig hebt, wij kunnen hem voor je maken.

Thuis bezorgen

Bezorgen

Geen plek in de auto of te zwaar voor op de fiets? Laat het bezorgen! Vraag ernaar bij de kassa, dan bezorgen wij het nog dezelfde dag aan huis.

Verf mengen

Verf mengen

Grote of kleine verfklus? Bij Multimate ben je aan het juiste adres. Wij hebben verschillende merken welke wij in diverse kleuren kunnen mengen. Kom langs bij onze verfafdeling en kies jouw kleur!

Zagerij

Zagerij

Bij Multimate houden we van hout; een puur natuurproduct waarmee je alles kunt maken. Van hobbelpaard tot dakconstructie.

Noem een houtsoort en wij hebben het. Ook zagen wij het exact voor je op maat en betaal je alleen dat wat je nodig hebt. Wel zo eerlijk.

Vloeren leggen

Vloeren leggen

Bij Een vloer leggen kost tijd en moeite. Geen ervaring of tijd? Laat het leggen door de Multimate vakman. Ga naar een Multimate bij jou in de buurt en vertel ons over jouw klus.

Werkplaats

Werkplaats

In onze werkplaats maken wij alles op maat voordat we bij jou thuis komen monteren. Denk hierbij aan horren, zonwering en schuifwandsystemen. De werkplaats bied ook ruimte voor verschillende workshops.

Veilig wonen

Veilig wonen

Jouw Multimate vakman helpt je met alle praktische keuzes, ook op het gebied van veiligheid. Of het nu om sloten, beveiliging, brandpreventie of veiligheid in huis voor kinderen en ouderen gaat, wij denken in oplossingen.