Alecto Energiemeter Em-16

Alecto Energiemeter Em-16

Energiemonitor: je exacte stroomverbruik en kostenHoe kun je het beste met je elektrische apparaten omgaan? Kost het veel stroom (en dus geld) als de ... Lees meer

Bereken het aantal pakken

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Energiemonitor: je exacte stroomverbruik en kosten

Hoe kun je het beste met je elektrische apparaten omgaan? Kost het veel stroom (en dus geld) als de televisie gedurende de dag op stand-by blijft staan? Of als die led lamp in de hal ’s avonds blijft branden zodat je het toilet niet op de tast hoeft te zoeken? Met deze energiemonitor krijg je het antwoord in eurocenten nauwkeurig. Je kunt het verbruik van al je apparaten exact in kaart brengen en energieverslinders vervangen door zuiniger alternatieven. Of een andere routine ontwikkelen, zodat je bepaalde apparaten vaker uitzet als je ze niet nodig hebt. Energiebesparing begint vaak met bewustwording en daar is deze energiemonitor een geweldig hulpmiddel bij. Nauwkeurig, gemakkelijk in gebruik en ook nog eens heel veelzijdig qua metingen.

Deze energiemonitor is de beste keuze
Een energiemonitor kun je thuis gebruiken, maar ook op de zaak. De hoeveelheid energie die je met een paar kleine aanpassingen kunt besparen is verrassend. Deze monitor is volledig instelbaar, zodat je op het display alle waarden ziet die je nodig hebt: stroomkosten in eurocenten, spanning in Volt, stroom in Ampère, vermogen in Watt en het maximaal gemeten vermogen en stroomverbruik. Bovendien is deze energiemonitor:

- Zeer betrouwbaar doordat de meting nauwkeurig gebeurt.
- Van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.
- Het beste hulpmiddel om helder en duidelijk inzicht te krijgen in het verbruik van je elektrische apparaten.
- Heel compleet, want je meet niet alleen jouw verbruik, maar ook de kosten die daarbij horen.

Stel je energiemonitor in op jouw situatie
De prijs die jij betaalt voor stroom is volledig afhankelijk van het soort stroom dat je inkoopt en de energieaanbieder waar je gebruik van maakt. Daarom kun je op deze energiemonitor de kosten per KWh ingeven, waardoor de meting van verbruik en kosten precies jouw situatie weergeeft. En verandert er iets, zoals een nieuw apparaat of een nieuwe energieleverancier? Dan gebruik je de reset functie om de metingen opnieuw te starten! Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Eigenschappen
EAN 8712412560776
Type Energiemeter
Garantie 2 jaar
Categorie Power
Typenummer EM-16
Draadloos Nee

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Naar de winkelwagen