Lever in en bespaar!

Ontvang 2 euro korting op een LED lamp per ingeleverde oude lamp.

Voorwaarden van de lampenactie
Bij aankoop van een LED-lamp ontvang je 2 euro korting, na inlevering van deze kortingsvoucher. Je kunt de voucher verzilveren t/m 31 december 2017. Maximaal 1 voucher per LED-lamp. Deze actie geldt alleen voor LED-lampen, niet voor lamparmaturen of KlikAan-KlikUit. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.

Wist je dat?
1 LED-lamp gemiddeld 35.000 uur mee gaat, terwijl gloei- en halogeenlampen 1.000 - 3.000 uur mee gaan? En dat een LED-lamp Rustiger voor je ogen is en direct de volle lichtopbrengst geeft? LED verlichting 80 tot 90% energiezuiniger is dan gloei- of halogeenlampen? En dat een LED-lamp niet warm wordt; 80% van energie wordt omgezet in licht?

Let LED in de juiste sferen
Want een goed licht geeft een goed gevoel. Wij hebben dan ook een voorkeur voor LED-lampen. Ze zijn zuiniger en gaan tot wel twintig jaar mee. Een slimme zet richting een schitterende toekomst, zowel voor het milieu als je budget.

De voordelen van LED-lampen:
Ze zijn energiezuinig
Want LED-lampen besparen zo’n 80% tot 90% energie in vergelijking met gloei- en halogeen- lampen. De terugverdientijd is dan ook relatief kort. Hebben een lange levensduur De gemiddelde gloeilamp gaat 1.000 uur mee, een halogeenlamp 3.000 uur en een spaarlamp tot 10.000 uur. LED-lampen daarentegen hebben een gemiddelde levensduur van minimaal 35.000 uur.
Brengen rust in de ruimte
Een spaarlamp of TL gaat tientallen keren per seconde aan en uit (dit nemen wij echter niet waar). LED-lampen doen dat niet. Daarmee zijn ze rustiger voor de ogen. Vooral in ruimtes waar geconcentreerd gewerkt wordt is dit merkbaar. Bovendien geven ze direct na het inschakelen de volle lichtopbrengst.
Verkrijgbaar in alle kleuren, soorten en maten
Voorheen waren LED-lampen kil en koud. Inmiddels zijn ze er in allerlei verschillende wittinten en kleuren. Geen vorm is te gek en de LED-lampen zijn verkrijgbaar voor alle fittingen.
Worden niet warm
Gloeilampen en halogeenlampen worden heet als ze ook maar even branden. Een LED-lamp wordt niet warm, omdat hij minder energie omzet in warmte en meer in licht. Ter illustratie: een gloeilamp zet 10% van de energie om in licht, 90% is warmteverlies. Een LED-lamp zet 80% van zijn energie om in licht en 20% in warmte.
Bevatten geen kwik
Een LED-lamp bevat geen kwik en kan daarom bij het gewone afval. Wel zo makkelijk. Een spaarlamp daarentegen bevat giftig kwik, waardoor het verplicht is deze bij het chemisch afval te deponeren.