Steigerbuizen

Wil je meubelen met een robuust uiterlijk? Dan zijn de buizen en verbinders van CanDo absoluut iets voor jou. Van tafel tot kapstok, verschillende meubels of constructies zijn eenvoudig en in een handomdraai door je zelf gemaakt.
 
De verbinders zijn gemaakt van thermisch verzinkt, smeedbaar gietijzer. Alle verbinders hebben één of meerdere stelschroeven, waardoor je deze eenvoudig op de juiste plek met een inbussleutel kunt bevestigen. De buizen zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor deze net als de verbinders ijzersterk  zijn en een lange levensduur gegarandeerd is.
 
Combineren
De combinatie van buizen & verbinders met andere materialen is oneindig. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de combinatie met CanDo Steigerhout of met CanDo grey wash en white wash latten. Met deze materialen maakt je stijlvolle en sprekende meubels met toch een natuurlijke uitstraling. Ook alleen met buizen & verbinders als basis maakt je praktische toepassingen zoals kapstokken, gordijnroedes en zelfs overkappingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Buiten
Wil je een constructie of meubel voor buiten? Geen probleem. Zowel de buizen als verbinders zijn afgewerkt met een zinken toplaag en hierdoor zijn deze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dus nog meer mogelijkheden om met buizen en verbinders van CanDo te combineren.
 
Werktekeningen
Wij hebben enkele meubelen uitgewerkt, met een handige boodschappenlijst en onderdelenlijst, zodat je direct weet wat je nodig hebt. Bekijk de werktekeningen.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor bouwtekeningen en materiaallijsten.